Novosel primio srebrne šahiste

Novosel_i_sahisti_MimozePovodom osvajanja srebrne medalje na ekipnom državnom šahovskom šampionatu u Ulcinju i plasmana u Ligu šampiona predsjednik tivatske opštine Ivan Novosel primio je danas delegaciju ŠK”Mimoza” u kojoj su bili predsjednik Skupštine kluba Mato Marović, predsjednik Upravnog odbora Dragan Popadić i sekretar kluba Josip Staničić.

„Prije svega želim da vam čestitam veliki uspjeh – osvajanje srebrne medalje na ekipnom državnom šampionatu. To je uspjeh za ekipu Mimoze i uspjeh za grad Tivat. Moje iskrene čestitke. To je nastavak odličnih rezultata koje ŠK”Mimoza” postiže već godinama, što govori o dobrom radu uprave. Uspjesi ne dolaze preko noći, pa ni ovaj vaš. To je plod velikog rada i pojedinaca i uprave kluba.
Opština Tivat je uvijek bila uz Šah klub „Mimozu”. Tako će biti i ubuduće. Podržaćemo vaš nastup u Ligi šampiona, a obezbjedićemo i prostorije za klub, tako da intezivirate rad sa mladima. Vaš klub to svakako zaslužuje” – rekao je Novosel
„Zahvaljujem se gradonačelniku Ivanu Novoselu što nas je počastvovao ovim prijemom i čestitao na vrijednom uspjehu. Ubjeđen sam da će ispuniti svoje obećanje i obezbjediti prostorije, kako bi ojačali rad sa mladima. Titula vicešampiona države je za nas veliki uspjeh. Bili smo čak blizu zlata, ali nas je podgorička Budućnost zasluženo savladala i pretekla na tabeli.Očekujem da ćemo nastaviti sa daljim uspjesima, kako rezultatskim, tako i u organizaciji zapaženih turnira koji se održavaju u Tivtu. Preko šaha Tivat je poznat u šahovskoj Evropi” – reklao je Marović.
Predsjednik Skupštine K”Mimoza” Mato Marović poklonio je predsjedniku opštine Ivanu Novoselu i predsjedniku Skupštine Krstu Boškoviću srebrnu medalju sa ekipnog državnog šampionata u Ulcinju.

 

Preuzeto sa: www.radiotivat.com