NAJAVLJENA KNJIGA BOŽIDARA BONJE IVANOVIĆA “IGRATI SVOJ ŽIVOT”

 

Danas je u The Capital Plaza centru u Podgorici održana konferencija za novinare kojom je najavljena promocija dugo priželjkivane knjige velemajstora, „vječitog prvaka Crne Gore“ i jednog od najboljih crnogorskih sportista svih vremena Božidara Bonje Ivanovića Igrati svoj život. Izuzetno dobro posjećenu konferenciju otvorio je u ime izadavača „Obodskog slova“ pjesnik Radomir Uljarević. Nakon toga je Momčilo Stojanović kratko i upečatljivo govorio o samoj knjizi ali i o njenom autoru.  O jednom velikom šahovskom vremenu i velikim ličnostima tog vremena koje su ga inspirisale da napiše ovu knjigu govorio je autor. Mnogo toga što su prisutni željeli da čuju ostalo je za promociju knjige. Autor se toplo zahvalio pokroviteljima knjige Angelini Vuković i njenoj firmi Osmi red.

Nakon konferencije velemajstor Ivanović je odigrao simultanku sa 11 talentovanih dječaka i djevojčica iz Podgorice i Cetinje, dva grada koja su obilježila život i igru Božidara Ivanovića.

Sjutra 9. februara 2017. godine u Knjižari Obodsko slovo u The Capital Plaza centru u Podgorici od 17,00 do 19,00. časova moći će se kupiti knjiga Igram svoj život sa potpisom autora.

Nakon toga u 19,00 časova svečano će se promovisati knjiga koja će, nadamo se, kao i njen autor obilježiti i dati pečat jednom vremenu. O knjizi će osim autora govoriti internacionalni majstor Dr Ljubo Živković, Momčilo Stojanović i Radomir Uljarević

 

Ovo je jedinstvena prilika za sve ljubitelje šaha i pisane riječi da uživaju u divnom  spoju književnosti i šaha.

 

 

 

 

THE CAPITAL PLAZA PODOGRICA,
ČETVRTAK.09.02.2017. U 19,00 ČASOVA
Promocija knjige Božidara Ivanovića
IGRATI SVOJ ŽIVOT