Direktor Uprave za mlade i sport Crne Gore Igor Vušurović primio je u prvu radnu posjetu delegaciju Šahovskog saveza Crne Gore

IMG_1218Direktor Uprave za mlade i sport Crne Gore Igor Vušurović primio je u prvu radnu posjetu delegaciju  Šahovskog saveza Crne Gore u sastavu  predsjednik  saveza  Angelina Vuković,   vd selektor muške reprezentacije Boro Miljanić, vd selektor ženske reprezentacije Dušanka Jovićević i  član Upravnog odbora Dragutin Durutović
Predstavnici saveza informisali su gospodina Vušurovića o ostvarenim aktivnostima nakon Izborne sjednice,  predstojećoj šahovskoj Olimpijadi u Norveškom gradu Tromsu i najavljenim posjetama visokih predstavnika Svjetske šahovske federacije (FIDE). Razmijenjene su I informacije o   unapređenju projekta „Šah u škole“  kroz njegovu modernizaciju kao i o  podršci najtalentovanijim mladim šahistima.
Predložena je agenda posjeta potpredsjednika FIDE Ali Nihata Jazićija i Borisa Kutina i pomoć  predstavnika Uprave za mlade i sport u organizaciji istih.
Iskazano je obostrano zadovoljstvo zbog uspješno započetog procesa preregistracije Šahovskog saveza Crne Gore i prevazilaženja prošlogodišnje krize u upravljanju Savezom.