Home

Photo 05

June 26, 2021 Comments Off on Photo 05 By mediteran_admin

Photo 04

June 25, 2021 Comments Off on Photo 04 By mediteran_admin

Photo 03

June 22, 2021 Comments Off on Photo 03 By mediteran_admin

Photo – Day two

June 20, 2021 Comments Off on Photo – Day two By mediteran_admin

Sinoć je u Budvi svečanom ceremonijom otvoreno 11. Prvenstvo Mediterana u šahu i Evropski školski kup.

June 19, 2021 Comments Off on Sinoć je u Budvi svečanom ceremonijom otvoreno 11. Prvenstvo Mediterana u šahu i Evropski školski kup. By mediteran_admin

Predsjednik Evropske šahovske unije, proslavljeni velemajstor Zurab Azmaparašvili odao je priznanje organizatorima turnira, istakavši da su potvrdili ranije stečeni ugled, te da sadašnjost predstavlja čvrstu zalogu za buduće šahovske aktivnosti u našoj zemlji.
Direktor Uprave za sport i mlade, Vasilije Lalošević, istakao je da će država uvijek pružati podršku progresivnim idejama, koje kroz sportsku notu otvaraju mogućnost promocije Crne Gore, a da Šahovski savez Crne Gore predstavlja pouzdanog partnera i poseban brend našeg sporta.

Riječi dobrodošlice imao je i predsjednik Šahovskog saveza, Jovan Milović, koji je podsjetio da su šahovski uspjesi Crne Gore uvijek zlatnim slovima urezivani u istoriju, a da je organizacija ovakvih takmičenja motiv više, da se u budućnosti odrade još bolje stvari.

Turnir je otvorenim proglasio predsjednik Opštine Budva, Marko Bato Carević, koji je poželio dobrodošlicu, obećavši snažnu podršku budućim aktivnostima, te da će u Opštini Budva, Šahovski savez Crne Gore imati pouzdanog prijatelja, a šahisti dobrog domaćina.

Uprava za sport i mlade
Opština Budva
Hotelska grupa Budvanska Rivijera
Ministarstvo ekonomskog razvoja CG

Round 01

June 19, 2021 Comments Off on Round 01 By mediteran_admin